   

 

Content creation

Rapporten

Vaak wordt er maar weinig aandacht besteed aan de opmaak van een rapport. Maar vergeet niet dat het oog wilt wat wilt. Daarom kunt u bij Shoot66 terecht voor bijvoorbeeld  de opmaak van uw onderzoeksrapport.

Huissstijl

De huisstijl van een organisatie moet met  zorg en aandacht worden ontwikkeld. Denk hierbij onder andere aan de tone-of-voice, kernwaarden van de organisatie en wat het gewenste imago.

 

Flyer / poster / menu

Het gebruik van print media wordt nog steeds tot de dag van vandaag veel gebruikt. Heeft u een nieuwe flyer of menukaart nodig? Neem dan direct contact op om de moglijkheden te bespreken.

Website

Tegenwoordig is uw website vaak het eerste contactmoment met uw potentiele klanten. Daarom is het altijd goed om een goede eerste indruk achter te laten.

Content creation

Portfolio

Shoot66 is een mediaproducent dat is opgebouwd met expertises vanuit communicatie, marketing, audio- visuele- en grafische vormgeving. Door onze samenstelling van kennis en deskundigheid kunnen wij u verhaal, met uw kernwaarden vertalen naar een sterk videomarketingtool.

Contactgegevens



Franse Kerkstraat 15,

2271CM, Voorburg

0645790061

info@shoot66.nl

Overzicht

Diensten

Portfolio

Contact

  

Algemene voorwaarden

2018 © Copyright Shoot66. alle rechten voorbehouden. KVK: 68355246

 

Shoot66

Uw producent voor media

Bel nu!